Kip kokos gember
In plakjes gesneden kipfilet gekookt in kokosmelk, wortels bereid met gember en vers citroengras. Een zeer smakelijke exotische Thaise creatie. Licht pikant.
Zonder ei
Zonder lactose
Zonder glutenAllergenen
- Gluten (tarwe)
- Eieren
- Melk, lactose
- Soja
- Koriander
- Noten (cashewnoten)
- Bevat uien
Al onze taarten en quiches worden bereid in ateliers waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine.
Advies
- Serveertip: Mesclun salade met aziatiche vinaigrette.
- Begeleidende drank: vlierbloesemsap, Clos des Fées Vieilles Vignes of La Croix Gratiot Désir.
- Hoe warm je deze op? In een oven voorverwarmd op 180°C
- Klein = 10 tot 15 min.
- Groot = 15 tot 20 min.
- In de koelkast bewaren
Bijbehorende drank(en)