


Rodevruchtenmeringue
Rode vruchten (frambozen, rode bessen en bosbessen) op een bodem van speculoos en slagroom, bedekt met Italiaanse meringue*.
Alleen maar beschikbaar om in de ateliers af te halen.
*Dit product ondergaat een snelle invriesfase om ervoor te zorgen dat de meringue mooi en stevig blijft



Allergenen
- Gluten (tarwe)
- Eieren
- Melk, lactose
Al onze taarten en quiches worden bereid in ateliers waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine.
Advies
- Lekker met: een frambozencoulis past perfect bij dit dessert
- Begeleidende drank: vlierbloesemsap of bubbels
- Als u de taart nog dezelfde dag wilt opeten, kunt u ze gerust in de koelkast bewaren en ze er 3 uur van tevoren uitnemen. Als u de taart echter de volgende dag pas wilt opeten, bewaar ze dan in de diepvriezer, haal ze 3 uur van tevoren uit en laat ze op kamertemperatuur ontdooien